Uw voeten in goede handen
Uw energie in balans

Energetische behandelingen


Heel je huid, intuïtieve massage


Je huid heelt. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en geef al je blokkade's en weerstanden weer. Je huid slaat afvalstoffen op en laat je voelen waar energie niet of moeilijk doorloopt. De meeste afvalstoffen verlaten je lichaam via je huid. Het is een ongelooflijk mooi orgaan die vaak door ons afgewezen wordt of ondergewaardeerd. We veroordelen onze huid vaak om zijn tekortkomingen en vinden hem niet mooi. We prijzen onze huid zelden maar het is een enorm springlevend en samenwerkend geheel dat behoefte heeft aan liefde, waardering en aanraking. Ik ga met je op avontuur over je huid en activeer of ontspan met intuïtieve bewegingen je zelfhelende vermogen. Een zachte prikkel of diepe aanraking zet herstel in gang en je krijgt weer vertrouwen en waardering voor je prachtige lichaam.


'Aai jezelf heel' is mijn motto!


Ik ga graag samen met jou op pad om deze zachte heelweg te bewandelen zodat je de signalen leert herkennen om jezelf en je lichaam te herwaarderen in al zijn facetten. Je bent oneindig veel mooier dan je denkt.. voel maar...


Voor ongeveer een uur zijn de kosten € 60,-

Reconnection


Wij zijn licht en liefde en verbonden met al wat leeft.


In ieder mens zitten veel meer mogelijkheden dan we denken. Alles is energie en werkt op elkaar in. Alles kan worden onderzocht en ertoe bijdragen dat je weer heelzijn ervaart. Je komt tot besef dat je in oorsprong licht en liefde bent.


De reconnection is een levens-veranderende heling, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam en geest kunnen helen. Je zult merken dat je leven meer gaat stromen en dat genezing in gang gezet wordt. De frequenties die nu voor iedereen toegankelijk zijn geworden helpen je om je opnieuw te verbinden met je oorsprong en de bron zodat je je hoogst potentieel kan gaan benutten. Jezelf en ieder ander vergeven is het sleutelwoord voor vreugde en ontspanning op jouw unieke levenspad.


Tijdens de behandeling lig je ontspannen op de massagetafel en zal de behandelaar je niet aanraken maar de kosmische energie door laten stromen naar plekken van je lichaam die het meest behoefte hebben aan deze energie.


Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten voor € 45,-