Uw voeten in goede handen
Uw energie in balans

Voetbehandelingen


Complete voetbehandeling


Een voetbehandeling bestaat uit het reinigen van de voeten, het knippen en vijlen van de nagels, de nagelomgeving verzorgen, Eventueel eelt verwijderen, likdoorns, verhoornde nagels, ingroeiende nagels en/of kloven behandelen en ter afsluiting na reiniging de voeten met een crème insmeren. Indien nodig doe ik uw (steun)kousen en schoenen weer aan.

Cosmetische voetbehandeling


Gun jezelf een complete oppepper voor je voeten met een cosmetische voetbehandeling. U begint met een heerlijk voetenbad met dode zeezout, vervolgens krijgt u een scrub en een masker tegen vermoeide- of koude voeten en een gel of crème met heerlijke etherische oliën. Indien gewenst sluit ik af met een weldadige korte of lange voetmassage. Beter kunt u uw voeten niet laten verzorgen!


Voetreflexmassage


Voetreflexzonemassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Voetreflexmassage is een massagetechniek die de reflexpunten van de voeten stimuleert en de daarmee de corresponderende orgaansystemen en weefsels in het lichaam aanzet tot herstel. Het meridiaanstelsel (stroming van levensenergie) wordt in balans gebracht. Overactiviteit wordt gekalmeerd en onderactiviteit wordt gestimuleerd. Hierbij gebruik ik balancerende etherische oliën.

Voet- en onderbeen massage


Een weldadige behandeling die tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De pure essentiële oliën worden zeer snel opgenomen in de bloedbaan werken in op lichaam en geest. Ik kies samen met u een olie uit die bij u past.
U zult zich verbazen over het effect van een massage met deze pure essentiële oliën.

ManiQ Gelnagels


Wekenlang prachtig gelakte nagels met ManiQ. Een gellak die sterk én flexibel is en oogt als een natuurlijke nagel. Ideaal om broze en dunne nagels te verstevigen. U heeft wekenlang glanzende en perfecte nagels! In basic, french, glitter of kleur.


Cadeaubonnen


Het is een leuk cadeautje om een voetcrème en/of een massage of pedicurebehandeling cadeau te geven. Het is weer eens iets anders en heel origineel. Uw vriend(in) of familielid zal de heerlijke (voet)verzorging niet snel vergeten. Alle combinaties zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!