Uw voeten in goede handen

Uw energie in balans


Links


Internet bevat veel nuttige informatie over pedicure's, voeten en voetverzorging. Hieronder vindt u een aantal interessante links.

Provoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. 

Procert

Hét kwaliteitskeurmerk waar pedicure's zich kunnen registreren. Het kwaliteitsregister zorgt ervoor dat alle erkend geschoolde pedicure's vindbaar zijn en bijgeschoold blijven. Natuurlijk werk ik volgens de 'code van de voetverzorger'. Dit zijn de wettelijke eisen op het gebied van hygiëne, arbo en milieu.  

voetenenkelklacht.nl

Met deze klachtenwijzer kunt u op een visuele manier uw voetklacht verkennen. Ontdek wat de klachten en mogelijk de oorzaken zijn van uw voetklacht maar ook hoe deze kan worden verholpen.


 Access Consciousness Nederland

Deze site geeft alle informatie over de Access Consciousness. Een inspirerende site vol informatie over de processen, nieuws en ontwikkelingen. Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk?