Uw voeten in goede handen

Uw energie in balans


Tenen analyse - Uw voeten zijn spiegels

Tenen analyse is een geheel andere manier om naar uw voeten te kijken. De stand en de vorm staan voor uw karakter en persoonlijkheid. Sinds 2015 ben ik docent tenenanalyste en ben ik op verschillende manieren actief in het tenenlezen. Loopt u (figuurlijk) ergens tegenaan en komt u niet verder? Via een consult tenen analyse kan ik u op weg helpen nieuwe keuze's te maken om bewuster en lichter door het leven te gaan.

Tenenanalyse; Wat kun je er allemaal mee?

Kijk op www.tenenlezen.net


Energetische behandelingen  

Alles van het leven komt naar ons toe met gemak, vreugde en glorie.

In het minste geval ervaar je een behandeling als een weldadige massage en in het beste geval verandert je hele leven.

Waar ben je aan toe? Wat wil je veranderen aan je leven? Welke overtuiging(en) beperken jou om vanaf nu een leven in vreugde, gezondheid en vrijheid te leven?


Reconnection

Wij zijn licht en liefde en verbonden met al wat leeft.

In ieder mens zitten veel meer mogelijkheden dan we denken. Alles is energie en werkt op elkaar in. Alles kan worden onderzocht en ertoe bijdragen dat je weer heelzijn ervaart. Je komt tot besef dat je in oorsprong licht en liefde bent.

De reconnection is een levens-veranderende heling, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam en geest kunnen helen. Je zult merken dat je leven meer gaat stromen en dat genezing in gang gezet wordt. De frequenties die nu voor iedereen toegankelijk zijn geworden helpen je om je opnieuw te verbinden met je oorsprong en de bron zodat je je hoogst potentieel kan gaan benutten.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op de massagetafel en zal de behandelaar je niet aanraken maar de kosmische energie door laten stromen naar plekken van je lichaam die het meest behoefte hebben aan deze energie. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Prijs: € 45,-


Access Facelift

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het behandelt de weefsels van borst, hals en gezicht. Door deze met de handen aan te raken worden speciale energieën die zich hebben vastgezet gevraagd om weer te gaan stromen. Deze vastzittende energieën worden veroorzaakt door vaste overtuigingen en gezichtspunten over je lichaam. Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen en je zult merken dat je je ook innerlijk frisser, rustiger en helderder voelt.

Wil je meer in verbinding komen met je lichaam en deze op een natuurlijke wijze verjongen dan is dit zeker iets voor jou!

Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs: € 57,50


Access Consiousness / Access Bars

De BARS® zijn energie banen op en in het hoofd die verbonden zijn met energetische banen. 

Deze banen bevatten alle lading van je beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties. Deze zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

Door de vastzittende energie licht aan te raken kan de energie weer gaan stromen en worden losgelaten. De spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. 

Access BARS® nodigt uit om jezelf te gaan herkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent en om een leven te gaan leven voorbij aan wie je denkt te zijn. 

Tijdens een sessie lig je op een massagetafel De behandelaar zit achter je, die achtereenvolgens alle 32 punten een tijdlang zachtjes aanraakt. Een sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Prijs: € 75,-


Metamorfose Behandeling (Prenatale Massage)

Dr. Robert St. John zocht een alomvattende en eenvoudige methode om zelfheling te activeren. Hij ontdekte, dat bij de voeten, handen en het hoofd, overal waar de reflexzones van de wervelkolom zich bevinden, er prenatale patronen opgeslagen liggen die ons leven en welzijn beïnvloeden.

Alle invloeden die gedurende de zwangerschap op de foetus inwerken, van conceptie tot aan de geboorte, worden opgeslagen. Deze opgeslagen maar onbewuste indrukken kunnen doorwerken en daarmee de je ontwikkeling belemmeren. De metamorfose massage is er op gericht om deze indrukken en invloeden, vastgelegd in de prenatale fase, te veranderen. Door zachte aanraking bevrijdt  de behandelaar blokkades uit je onderbewustzijn en kan je ware, natuurlijke zijn weer naar boven komen.


Bij de metamorfose behandeling is het werk aan de voeten het belangrijkste maar ook worden de meridianen op het hoofd en de handen meegenomen. De tijd zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Prijs; € 60,-