Uw voeten in goede handen

 


ViaVoet: Uw voeten in goede handen!

Mijn naam is Sylvia Bol en uw voeten zijn bij mij in goede handen.

Mijn pedicurepraktijk ben ik gestart in 2007. Ik werk zowel in mijn salon aan huis (begaande grond) als ambulant in Maasdijk en 's-Gravenzande

Voor ik pedicure werd heb ik 20 jaar in de thuiszorg gewerkt. Eerst in in de bejaarden- en gezinszorg en de laatste 13 jaar als wijk-ziekenverzorgende. Daar heb ik mij gespecialiseerd in psychogeriatrie- en het gebruik van alternatieve complementaire geneeswijzen binnen de zorg.

Tijdens mijn werk als wijk-ziekenverzorgende merkte ik hoe moeilijk het is voor ouderen om een pedicure te vinden die ervaring heeft met oudere risicovoeten en de fysieke-en psychosociale problematiek van ouderen. Vooral een pedicure vinden die naar de mensen toe gaat en professioneel werkt is niet altijd makkelijk te vinden. Door mijn jarenlange ervaring in de wijkverpleging doe ik dit met veel plezier. Warme aandacht, met precisie werken en professionaliteit zijn mijn kwaliteiten die ik graag aan u en uw voeten besteed. 
 

Omdat steeds meer mensen diabetes of gewrichtsklachten krijgen heb ik mij gespecialiseerd in de diabetische- en reumatische voeten maar ook jonge mensen en sporters kunnen voetproblemen ondervinden. Ook deze groep heeft veel baat bij een goede voetverzorging en advies op maat. Natuurlijk werk ik volgens de 'code van de voetverzorger' en hou ik me aan de 'richtlijnen van de risicovoet'. 

Ik hecht grote waarde aan duurzaamheid. Daarom gebruik ik voornamelijk producten op natuurlijke basis en werk ik in mijn praktijk zo duurzaam mogelijk, rekening houdend met mens en milieu.

Omdat we steeds meer waarde hechten aan goede verzorging en onszelf (soms) graag laten verwennen kunt u bij mij ook weldadige voet- en onderbeenmassages of cosmetische behandelingen laten doen. Vooral massage's met zuivere etherische oliën zijn een weldaad voor lichaam en geest. Ook heel geschikt om cadeau te geven!

Op deze website kunt u informatie vinden over de diverse 
behandelingen.


Graag tot ziens!
Sylvia Bol